Viskaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Konrad Sejer (del 13)
Utgivningsdatum
2017-08-03
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137150130

Viskaren E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-08-03

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kommissarie Konrad Sejer sitter i polisens förhörsrum med en kvinna. Ett fruktansvärt brott har begåtts. Sejer söker sanningen och försöker förmå kvinnan att berätta sin historia.

Ragna Riegel tar ingen plats, hon är liten och tunn, viskar till och med fram orden efter en misslyckad stämbandsoperation. Ragna arbetar på Europris, där vanliga människor köper vanliga, mörka dunjackor till lågpris. Efter föräldrarnas död bor hon ensam i barndomshemmet, sin son har hon inte mycket kontakt med, han har flyttat till Berlin och skickar bara enstaka jul och födelsedagskort.

Hennes liv följer fasta rutiner, det är så hon vill ha det. Hon sitter på samma säte i bussen varje dag, handlar i samma närköp. Hon har ordning på livet. Tills den dag då hon får ett hotbrev. Någon vill döda henne. Rutinerna förvandlas till skräck och förvirring, Ragna måste försvara sig. Till varje pris.

"Karin Fossums nya Konrad Sejer-deckare präglas av allt det som gör henne till en av Norges främsta i genren: psykologisk insikt, oförglömliga personporträtt, ett levande och pregnant språk och en spänning som växer fram mot den fruktansvärda upplösningen." VG
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viskaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

    Jag har läst några böcker tidigare av Karin Fossum. Några som jag har tyckt varit riktigt bra, och en som jag tyckte var fantastiskt bra, och det var boken Helveteselden. Länken går till min recension av den boken, och i det inlägget finns även några länkar till andra böcker som jag har läst av författaren.

    Den här boken, Viskaren, tyckte jag tyvärr inte var riktigt lika bra. Den fångade mig absolut inte på samma sätt såsom Helveteselden gjorde.

    Läsvärd var det absolut, men... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Fossum