Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2017-09-05
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
222 x 146 x 27 mm
Vikt
590 g
SAB
Dokb,Oaa
ISBN
9789137150284
Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens (inbunden)

Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-05
227
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Henrik Fexeus har under tio års tid lärt oss hur vi kan använda kroppsspråk, psykologiska tekniker och ordlös kommunikation för att göra oss förstådda, skapa relationer och påverka andra. Nu är det dags för nästa steg.I Fingertoppskänsla beskriver Henrik en form av social kompetens som hittills varit förunnad ett fåtal. Personer som har fingertoppskänsla utmärker sig genom sin unika lyhördhet och inkännande förmåga. De utses ofta till ledare, befordras snabbare och skapar på kort tid djupa relationer till sina medmänniskor. Personer med fingertoppskänsla är mästare på att guida sina medmänniskor rätt och löser allvarliga konflikter innan någon hunnit bli röd i ansiktet. Det är människorna som aldrig kallpratar och som du längtar efter att träffa igen, då de gör ditt liv meningsfullt. Henrik förklarar hur du gör för att själv utveckla denna sociala superkompetens.De tekniker som beskrivs i Fingertoppskänsla är inte bara användbara, de är också nödvändiga. Vår sociala träning och empatiska förmåga minskar nämligen drastiskt. Vi har aldrig missförstått varandra så mycket som idag. Samtidigt visar forskning att det enda som verkligen skapar lycka är att ha bra relationer till andra människor.Med teknikerna i Fingertoppskänsla får du verktygen att stärka din sociala förmåga och skapa det meningsfulla liv du förtjänar. Som vanligt förklarar Henrik Fexeus alltihop med den praktiska, tydliga och humoristiska stil som är hans kännetecken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens
  2. +
  3. Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemötandekoden : konsten att förstå sig på männ... av Lena Skogholm (häftad).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok om det verkliga livet
    Esbjörn Johansson, 25 oktober 2017

    Lite trög i början men blir bara bättre och bättre ju mer man läser Har kommit halvvägs men är redan nöjd med innehållet Många bra tips och exempel

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i...