Dolt i mörker (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ruth Galloway (del 9)
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2017-07-19
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
Originaltitel
The Chalk Pit
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
440 g
SAB
Hce
ISBN
9789137150390
Dolt i mörker (inbunden)

Dolt i mörker

(36 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-07-19
199
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en gammal kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. När rättsarkeolog Ruth Galloway undersöker benen visar de sig inte alls vara något medeltidsfynd, utan tycks nyligen ha kokats och grävts ner. Fallet hamnar på kriminalinspektör Harry Nelsons bord, och efter att en ung kvinna anmälts försvunnen börjar han undersöka mystiska rykten om ett underjordiskt samhälle för hemlösa. Kort därefter hittas en död kropp utanför polisstationen, samtidigt som en småbarnsmamma spårlöst försvinner från sitt hem. När frun till Nelsons kollega Clough också försvinner ställs utredningen på sin spets. Ruth och Nelson måste jobba tillsammans för att avslöja de mörka hemligheter som döljer sig i underjorden, innan det är för sent. Den nionde boken i den populära serien om Ruth Galloway har alla de kännetecken som karakteriserat Elly Griffiths deckare: spännande, atmosfärisk och härligt brittisk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dolt i mörker
 2. +
 3. Dödsdömd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dödsdömd av Sharon Bolton (inbunden).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Dolt i mörker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Overklig intrig

  Inte en av Griffiths bättre, hon verkar ha slut på de bra intriger som hon har lyckats med tidigare. Rejält verklighetsfrämmande, rekommenderas bara till de som läst hennes tidigare mästerverk. Inget för "nybörjare".

 2. Hög kvalitet, som vanligt!
  EWO, 20 februari 2018

  Det bästa med böckerna är huvudpersonens personlighet. Sedan är det ett ovanligt grepp att konsekvent skriva i presens, men det ger en väldigt stark känsla av närvaro! Jag ser ständigt fran emot nästa bok!

 3. Spänningsroman med stor mysfaktor
  Margareta Anna Iris Åhman, 23 oktober 2017

  Mitt toppenbetyg grundar sig på att jag läst alla böckerna i serien och älskar de olika karaktärerna. Detta i kombination med det arkeologiska perspektivet som alltid är där är en fullträff för mig.

 4. Feelgood deckare
  Michaela (Hässelby), 29 september 2017

  Tycker mycket om Elly Griffiths deckare och i denna serie lyckas hon få ihop arkeologi, miljöer och människor i något som måste kallas feelgood, trots att det är hemska mord och tragiska livsöden som ligger bakom.

 5. Deckare med kultur
  Helena Gävert, 19 september 2017

  Elly Griffiths har gjort det igen Skrivit en deckare där hon blandar arkeologi och mord så bra utan att jag tycker att det blir för mycket.Ruth en väldigt mänsklig person känns inte fiktiv alls med sina bekymmer med Harry och Kate och en hel hoper andra bl a underbare Catchbad

 6. Dolt i mörker av Elly Griffiths
  Åsa Andersson, 15 augusti 2017

  Som alla hennes böcker kanon bra och alltid en tvist i slutet så man bara vill ha nästa bok att läsa.

 7. Charmig serie
  Villivonkansbooks (Örebro), 7 augusti 2017

  I en kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. När Ruth undersöker benen visar de sig inte alls vara ett medeltidsfynd utan nyligen nedgrävt. En kvinna anmäls därefter försvunnen och Harry Nelson börjar utreda fallet och de mystiska ryktena om ett samhälle under jord.
  Dolt i mörker är nionde boken om rättsarkeologen Ruth Galloway. Jag har läst alla i serien och gillar dem. Gillar även denna. Det är småtrevligt och mysigt att följa Ruth, Kate, Nelson och alla de andra.... Läs hela recensionen

 8. Hon har gjort det igen!
  Désirée Gustafsson, 2 augusti 2017

  Härlig läsning, man sträckläser Elly Griffiths böcker varje gång och sen suckar man och sen börjar en lång väntan tills nästa bok kommer.

Visa alla 8 recensioner

Bloggat om Dolt i mörker