Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150482
Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (e-bok)

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-17

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skrämmande och insiktsfullt
    Chriholm, 3 mars 2018

    Obehagligt uppvaknande är min spontana reaktion. Det är också en bok som för egen del bekräftar tidigare misstankar. Ljudboksuppläsaren är hyfsad. Kan vara av visst värde att kunna läsa om vissa kapitel eller sidor vilket är svårt med ljudbok. Bättre att dock ta in det i denna form än ingen alls.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Erikson