Massor av pocketfynd
Monster (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-09
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150871
Monster (e-bok)

Monster (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-09
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Joakim Lundell berättar sin historia

Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.
"Med Monster förstärks bilden av en riktig, naken och i grunden god människa som fått en hemsk start i livet. Det är en bok med samma potential som Jag är Zlatan att bli läst inte minst av unga pojkar. Men den borde läsas av alla."Expressen

Omslagsformgivare: Anna Ågren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Monster. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 oktober 2017

    Monster är en snabbläst biografi om en av Sveriges största influencers. Jag har aldrig tittat på hans YouTube-kanaler, och inte heller sett teveprogrammen som han har medverkat i. Men jag har ju inte kunnat undgå att läsa om honom i media, så självklart så känner jag ju till Joakim Lundell, som tidigare kallade sig för Jockiboi.

    Boken är skriven av Leif Eriksson och Martin Svensson, som Joakim Lundell har berättat om sitt liv för.

    Jag är väl kanske inte direkt målgruppen f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Monster