Vad som helst är möjligt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lucy Barton (del 2)
Utgivningsdatum
2018-08-22
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Kristoffer Leandoer
ISBN
9789137151144
Vad som helst är möjligt (e-bok)

Vad som helst är möjligt E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-08-22

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad som helst är möjligt understryker Elizabeth Strouts position som en av Amerikas mest respekterade och hyllade författare. I sin nya bok tecknar hon starkt berörande porträtt av människor i en amerikansk småstad. En handfull oförglömliga karaktärer som försöker orientera sig i livet och hantera längtan, kärlek, sorg och besvikelse.

Här finns två systrar, den ena byter bort sin självrespekt mot en välbärgad make, den andra söker svar i böcker och finner en själsfrände som förändrar hennes liv. Ortens skolvaktmästare rubbas i sin tillit till andra då han försöker hjälpa en medmänniska i nöd. En vuxen dotter längtar efter moderskärlek från en mor som söker lyckan i ett annat land. Lucy Barton - huvudpersonen i författarens förra roman - återvänder hem efter sjutton år för att besöka sina syskon ...

Vad som helst är möjligt påminner om bästsäljaren Olive Kitteridge som filmades och blev dramaserie för HBO år 2014. Lika raffinerad och komplex utforskar den nya boken själens innersta skrymslen och speglar hur personerna kämpar med att förstå sig själva och andra. Elizabeth Strout gestaltar lyhört människans sårbarhet och längtan efter att bli förstådd samtidigt som hon ingjuter hopp om möjlig försoning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elizabeth Strout