Folk med ångest (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151229

Folk med ångest E-bok

(23 röster)  |   Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-04-25

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En man som heter Ove"-författaren Fredrik Backman är tillbaka med sin sannolikt bråkigaste roman hittills. "Folk med ångest" är en orimligt stökig komedi om ett gisslandrama på en lägenhetsvisning, där en misslyckad bankrånare låser in sig med en överentusiastisk fastighetsmäklare, två bittra Ikea-missbrukare, en elak mångmiljonär, en sorgsen tant, en höggravid kvinna, en jobbig jävel och ett kaninhuvud. Till slut ger rånaren upp och släpper alla i gisslan, men när polisen stormar lägenheten är den...tom. I en serie dysfunktionella vittnesförhör efteråt får vi höra allas version av vad som egentligen hände, varpå ett klassiskt pusselmysterium utvecklar sig kring frågorna: Hur lyckades rånaren fly? Varför är alla så arga? Och vad är det egentligen för FEL på folk nuförtiden?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Folk med ångest. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett måste
  Charlea, 8 oktober 2023

  Punkt. slut. Läs och lyssna nu. Du kommer inte att ångra det.

 2. Så bra, igen!
  -, 18 december 2022

  Jag tror ingen annan författare får mig att bli så nyfiken på, och att bry mig så mycket om, andra vanliga människor och deras historier. Vilken underbar känsla.

 3. Fantastisk historia!
  Lars Andersson, 20 april 2021

  Jag läste den som "godnatt-saga", ett kapitel i taget, för min 12-årige son. Vi tyckte båda att den var jättebra, och hade en hel del intressanta diskussioner kring innehållet mellan varven.

 4. Fantastisk bok som ger skratt som tårar
  Lazer, 23 oktober 2020

  En alldeles förträffligt skriven bok av Fredrik Backman som tidigare bl.a.skrivit "En man som heter Ove".

  Författaren skriver boken på ett sätt jag inte läst en bok tidigare, detta är första boken jag läst av honom. Där han hoppar bl.a. mellan tidsperioder, händelser och människoöden på ett mästerligt sätt med fingertoppskänsla.

  Man kan se boken lite som Jorden, med sina olika lager och man kommer allt mer närmare kärnan i boken i de olika delarna där man ser hur människor/h... Läs hela recensionen

 5. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 maj 2019

  Och Fredrik Backman har gjort det igen. Han har skrivit ännu en bok som fick mig att både skratta och gråta. Jag tror att han skulle kunna skriva vad som helst, till exempel en manual eller ett recept, och jag skulle bli berörd.

  Det här är Fredriks nionde bok, och jag har förstås läst dom alla. Alla har alldeles självklart fått det högsta betyget av mig. Och alla har fått mig att både gråta och skratta, och det är faktiskt inte så ofta som böcker får mig till det.

  Här är lä... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman