Beatrice (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gullspångserien (del 3)
Utgivningsdatum
2020-07-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151281
Beatrice (e-bok)

Beatrice E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Prisbelönta Lina Bengtsdotters tredje fristående bok om Charlie Lager är en gripande kriminalroman om trasiga själar, svek och avklippta familjeband - en efterlängtad återkomst efter succédebuten "Annabelle" och uppföljaren "Francesca". Kriminalinspektör Charlie Lager brottas med sina personliga demoner när hon kallas till Karlstad där en nio månaders flicka försvunnit. Föräldrarna är i chock och medierna rapporterar högljutt om det resultatlösa sökandet. Lovande spår förvandlas till återvändsgränder och Charlie får en känsla av att ingen vill berätta hela sanningen om den försvunna Beatrice. För varje timma som går blir chanserna att hitta det lilla barnet vid liv allt mindre och Charlie tvingas pressa sig själv och omgivningen till det yttersta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Beatrice. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bland de bästa böckerna jag någonsin läst
  Ann, 13 oktober 2021

  Lina Bengsdotters böcker är så välskrivna och handlingarna är så bra att de flesta andra böcker verkar platta och tunna i handlingen och berättelsen.
  Hon väver ihop de 3 böckerna på ett fantastiskt sätt. Hon har blivit min favorit författare utan tvekan.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 juli 2020

  Boken Beatrice är den tredje boken i Gullspång-serien av författaren Lina Bengtsdotter. Dom två tidigare böckerna heter Annebelle och Francesca. Jag har läst båda dom tidigare böckerna och tyckte mycket om dom båda två.

  Och Beatrice gjorde mig inte heller besviken, för den var precis lika bra som dom två tidigare böckerna.

  Jag tycker att Lina Bengtsdotter skriver otroligt bra. Och boken är väldigt spännande och gripande. Helt oförutsägbar var den också.

  Jag tycke... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter