Ragga som du shoppar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151434
Ragga som du shoppar (e-bok)

Ragga som du shoppar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-02-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Du måste byta raggningsmetod! Börja ragga som ... typ som ... som du shoppar! Du går fram till de sexigaste, snyggaste skorna i butiken och säger: Er vill jag ha! Kom! Precis så ska du göra med killar"

Det är vännernas råd till Lovisa när hon ännu en gång beklagar sig över att hon inte kommer någon vart med Adrian. Adrian, som är den enda anledningen till att hon överhuvudtaget går till jobbet. Utöver honom finns där bara en sur personalchef, en ännu surare butikschef och ett aldrig sinande lager av myggmedel att sortera. Lovisa har fastnat i en tillvaro hon helst hade dumpat, men när man närmar sig trettio och är lika talanglös som Kim Kardashian så är det lättare sagt än gjort. Och så är det ju det här med Olivia, systern som Lovisa alltid stått så nära men som nu tycks försvinna mer och mer. Det kan hända så mycket med en familj, när en av dem råkar riktigt illa ut. I flera år har Lovisas liv stått så still att hon börjat tro att det krälat in under en sten och dött, men under det närmaste halvåret ska så många saker hända att ingenting snart är sig likt längre.

Ragga som du shoppar är en skratta-tills-man-kissar-på-sig-framkallande roman som blandar drastisk humor med allvar och spot on beskrivningar av Sverige 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ragga som du shoppar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Ragga som du shoppar är en väldigt bra roman från en debuterande författare.

  Boken är mycket rolig, med härlig humor och stor igenkänningsfaktor av nutiden.

  Men det finns även en hel del allvar och djup i boken, som stundtals är gripande och rörande.

  Rekommenderar absolut boken som är lättläst och underhållande med allvar under.

Visa alla 1 recensioner