"Såna som du ska inte va här" (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-05
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151816
"Såna som du ska inte va här" (e-bok)

"Såna som du ska inte va här" E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-05

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I "Såna som du ska inte va här" skriver komikern Marika Carlsson personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hon berättar om hur det är att vara adopterad från Etiopien. Hur det är att växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna. Om sökandet efter rötter och rädslan för vad det skulle innebära för hennes egen identitet.

Det är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att både fatta obekväma beslut och att våga ta emot den stora kärleken. Allt berättat med Marikas insiktsfulla värme och humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av "Såna som du ska inte va här". Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stark berättelse om!
  Andie Lindskog, 6 september 2019

  Självbiografier läser man kanske inte i första hand för att få till sig en välskriven underhållande berättelse, utan snarare att få ta del av ett intressant, fascinerande, sorgligt eller bara helt fantastiskt levnadsöde! Marika Carlssons bok uppfyller absolut dessa kriterier. Men samtidigt är den också väldigt välskriven och underhållande. Som adopterad från Etiopien får hon växa upp i en kristen svensk familj som är aktiva i Pingströrelsen. Där formas hon till en fanatisk pingstvän som vill ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 februari 2019

  Biografier är ju ofta intressanta, och den här boken är inget undantag. Jag gillar ju Marika Carlsson sedan tidigare. Har sett henne göra stand up, som deltagare i showen Diggiloo, och som programledare i teve. Har även hört henne prata på Bokmässan.

  Mycket intressant att läsa om hennes liv. Hon kom som litet barn från Etiopien, adopterades av en frikyrkofamilj, och upptäckte så småningom att hon var homosexuell. Så hon har ju inte direkt haft något lätt liv. Men trots det så är ho... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marika Carlsson