Om jag fick ge dig ett enda råd... : visdomsord från Bill Gates, Marina Abramovic, tony Blair och 53 andra av världens mest omtalade och framgångsrika människor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2017-10-18
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Anna Olsson
Originaltitel
If I Could Tell You Just One Thing
Medarbetare
Olsson, Jonna (form)
Illustratör/Fotograf
Samuel Kerr
Dimensioner
230 x 150 x 21 mm
Vikt
528 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137151854
Om jag fick ge dig ett enda råd... : visdomsord från Bill Gates, Marina Abramovic, tony Blair och 53 andra av världens mest omtalade och framgångsrika människor (kartonnage)

Om jag fick ge dig ett enda råd... : visdomsord från Bill Gates, Marina Abramovic, tony Blair och 53 andra av världens mest omtalade och framgångsrika människor

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2017-10-18
204
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Som en av Storbritanniens mest kända entreprenörer har Richard Reed (grundare av smoothieföretaget Innocent) ofta fått frågan om vad som betytt mest i livet. Reed hävdar att hans framgång kan härledas till några få men oerhört givande och viktiga råd som han fick under en period när han som mest behövde vägledning. Sedan dess har det blivit något av en vana för honom, när han möter nya människor, att fråga dem: Om du bara fick ge mig ett enda råd, vad skulle det vara?

Reed har intervjuat några av de mest framgångsrika, omtalade och inspirerande människor från en rad olika branscher världen över - från politiker och affärsmän som Bill Clinton och Mike Bloomberg, till konstnärer som Marina Abramovic, sporthjältar som Andy Murray, nöjespersonligheter som Simon Cowell och prisbelönta författare och artister som Margaret Atwood och Harry Belafonte. I boken delar närmare 60 personer med sig av sina viktigaste visdomsord och råd om jobb, familj, kärlek, andlighet och överlevnad.

Om jag fick ge dig ett enda råd ... är en motiverande och tröstande samling texter för alla som behöver vägledning eller inspiration i olika stadier av sitt liv. För att ytterligare förstärka bokens positiva effekt har författaren beslutat att skänka all sin royalty till Läxhjälpen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om jag fick ge dig ett enda råd... : visdomsord från Bill Gates, Marina Abramovic, tony Blair och 53 andra av världens mest omtalade och framgångsrika människor
  2. +
  3. Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar... av Peter Jumrukovski (häftad).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Reed