Aktiedrottning (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-16
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151892
Aktiedrottning (e-bok)

Aktiedrottning E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-16

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lustfylld liten bok om hur du får pengarna att växa!

Aktier - bara något för "ekonominissar"? Investera - gärna, men hur och i vad? Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har, genom boken Economista och podcasten med samma namn, länge kämpat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu vill de ta ytterligare ett steg och sprida kunskapen om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa.

Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet.

I nya boken #Aktiedrottning går de igenom grunderna för aktier och sparande, värdering, pension och andra investeringar. Lustfylld inspiration i kombination med handfasta råd, från grundläggande information om hur man kommer igång med en aktieportfölj, till när det är köpläge. Pedagogiskt och lättillgängligt tar de sig an ett till synes komplicerat ämne med utgångspunkten: Du kan själv! Dessutom bjuder författarna på sina egna erfarenheter och misstag på vägen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna