Det är min tur nu (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Neshov (del 5)
Utgivningsdatum
2018-05-16
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137151960
Det är min tur nu (e-bok)

Det är min tur nu (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-16
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Torunn har tagit över den nedgångna släktgården Neshov utanför Trondheim. Samtidigt som hon fortsätter arbetet med att rusta upp gården blir hon allt mer involverad i farbordern Margidos begravningsbyrå, och de två kommer att stå allt närmare varandra.
I Köpenhamn har hennes andra farbror, Erlend, tagit tjänstledigt från jobbet för att på heltid ägna sig åt att inreda den nya villan i Klampenborg där han, partnern Krumme och de tre barnen flyttat in. Erlend får göra det som han älskar allra mest och livet skulle vara fantastiskt om det inte vore för den nya diet Krumme tvingats till efter sin hjärtinfarkt.
På ålderdomshemmet sitter den gamle Tormod Neshov och plågas av de minnen som sköljer över honom, minnen som kastar ett nytt ljus över relationerna i släktens historia och runt gården Neshov.
Det är min tur nu är den femte boken i succéserien som inleddes med Berlinerpopplarna. En bred, gripande, allvarlig och underhållande familjekrönika om de krafter som sliter oss isär och de band som binder oss samman.

Översättare: Margareta Järnebrand
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är min tur nu. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 31 maj 2018

    För knappt ett år sedan så läste jag boken Det finns alltid förlåtelse, som är den fjärde boken i serien om släkten från gården Neshov i Norge. Så här skrev jag då om den boken:

    "Den här boken, Det finns alltid förlåtelse, är den fjärde boken i serien om den norska familjen från gården Neshov. Jag läste dom tre första böckerna i serien för nio år sedan, och jag tyckte att alla tre var helt fantastiskt bra. Här är länkarna till mina recensioner av dom: Berlinerpopplarna, Eremitkräfto... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Det är min tur nu