Ensamhetens språk (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kina-trilogin (del 2)
Utgivningsdatum
2018-03-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789137152103

Ensamhetens språk E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-07

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I den andra delen i Jan-Philipp Sendkers Kinatrilogi får vi återknyta bekantskapen med den amerikanska journalisten Paul Leibovitz. Kärleken till den kinesiska flickvännen Christine har fått honom att glömma sorgen över den döde sonen, och hans trivs allt bättre med sitt liv i Hongkong. Men en dag får Christine ett brev från sin bror som leder dem in på farliga vägar. Brodern berättar att hans lilla by utanför Shanghai har drabbats av en mystisk sjukdom och ber om deras hjälp. När Paul och Christine kommer dit upptäcker de en miljökatastrof som ingen vill ta ansvar för. Det kinesiska samhället präglas av cynism, maktmissbruk och korruption, men Paul är fast besluten att ta upp kampen för rättvisa, trots faran både för relationen till Christine och hans eget liv.

I Ensamhetens språk väver Jan-Phillipp Sendker samman en spännande thrillerintrig med en vacker kärlekshistoria fylld av livsvisdom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ensamhetens språk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande om Kina
    Maria Nihlgård, 25 maj 2018

    Väldigt bra skrivet en spännande thriller som delvis utspelas i Kina. Visar på mentalitet i Kina som inte är väldigt smickrande men trovärdigt beskrivet samtidigt ömsint skrivet om förlusten av ett barn och en ny kärlek som sakta växer fram.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan-Philipp Sendker