Vingar av silver (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
fayes hämnd (del 2)
Utgivningsdatum
2020-05-13
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152721

Vingar av silver E-bok

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-05-13

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Uppföljaren till succéromanen "En bur av guld" är här - ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm. Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes - och för att rädda sig själv och dem hon älskar. Första delen i serien om Faye var den mest sålda boken i Sverige 2019 och blev även en stor framgång internationellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vingar av silver. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lika värd som män

  Spännande och en blandning av sanning och fantasi även om det kan tyckas overkligt. Kanske en ögonöppnare för många kvinnor och män.

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 maj 2020

  Jag har läst alla dom tio böckerna i Fjällbacka-serien, som Camilla Läckberg har skrivit. Jag har tyckt mycket om dom alla, och allra bäst tyckte jag att den senaste boken i serien var, Häxan.

  Och för ett år sedan så läste jag den första boken, En bur av guld, i Camilla Läckbergs nya bokserie, Fayes hämnd. Och den var verkligen helt annorlunda mot dom tidigare böckerna.

  Camilla Läckberg säger ju själv att den här nya serien bland annat är en hyllning till viss åttiotalslit... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg