Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Omgiven av
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-11-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
244 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137153063

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra

(6 röster)
Storpocket,  Svenska, 2018-11-01
141
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra
  2. +
  3. Omgiven av narcissister : så hanterar du självälskare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av narcissister : så hanterar du självä... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 230 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Erikson