En del av mitt hjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ulla Linton
ISBN
9789137153186
En del av mitt hjärta (e-bok)

En del av mitt hjärta E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-10-10

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Agnès Martin-Lugand är Frankrikes feelgood-drottning. Här tecknar hon en finstämd och stark berättelse om att förlora dem man älskar mest och hur man går vidare efter en stor sorg.

Efter att ha förlorat sin man och dotter i en biloycka försöker Diane bygga upp sitt liv i Paris igen. Hon fokuserar på sitt älskade bokcafé och beslutar sig för att det är dags att gå vidare. Uppmuntrad av sin bäste vän Félix börjar hon långsamt öppna upp sig för en ny kärlek.

Och en dag står han bara där. Snälla omtänksamma Olivier, som älskar henne just som hon är och förstår att hon aldrig igen kan bli mor och på så sätt ersätta dottern Clara. Med Olivier kan hon känna sig trygg och se en möjlig framtid.

Men ingenting blir som hon tror. På ett galleri möter hon Edward, den irländske fotograf hon upplevde en stormig kärleksrelation med ett år efter tragedin. Plötsligt vet Diane ingenting. Känslorna dem emellan finns kvar, men de har båda gått vidare och deras relation är lika omöjlig nu som då. Kan hon lämna sitt trygga liv i Paris för en oviss framtid i ett främmande land? Är det rätt att välja passion framför trygghet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agnès Martin-Lugand