Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
210 x 134 x 21 mm
Vikt
383 g
SAB
Dokb,Oaa
ISBN
9789137153261
Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens (storpocket)

Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2018-09-03
139
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Henrik Fexeus har under tio års tid lärt oss hur vi kan använda kroppsspråk, psykologiska tekniker och ordlös kommunikation för att göra oss förstådda, skapa relationer och påverka andra. Nu är det dags för nästa steg.I Fingertoppskänsla beskriver Henrik en form av social kompetens som hittills varit förunnad ett fåtal. Personer som har fingertoppskänsla utmärker sig genom sin unika lyhördhet och inkännande förmåga. De utses ofta till ledare, befordras snabbare och skapar på kort tid djupa relationer till sina medmänniskor. Personer med fingertoppskänsla är mästare på att guida sina medmänniskor rätt och löser allvarliga konflikter innan någon hunnit bli röd i ansiktet. Det är människorna som aldrig kallpratar och som du längtar efter att träffa igen, då de gör ditt liv meningsfullt. Henrik förklarar hur du gör för att själv utveckla denna sociala superkompetens.De tekniker som beskrivs i Fingertoppskänsla är inte bara användbara, de är också nödvändiga. Vår sociala träning och empatiska förmåga minskar nämligen drastiskt. Vi har aldrig missförstått varandra så mycket som idag. Samtidigt visar forskning att det enda som verkligen skapar lycka är att ha bra relationer till andra människor.Med teknikerna i Fingertoppskänsla får du verktygen att stärka din sociala förmåga och skapa det meningsfulla liv du förtjänar. Som vanligt förklarar Henrik Fexeus alltihop med den praktiska, tydliga och humoristiska stil som är hans kännetecken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fingertoppskänsla : en nödvändig manual i social kompetens. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bli bättre som Medmänniska!
  Mikael Mattsson, 10 november 2020

  Tack ännu en gång Henrik
  Henrik tar med oss på en resa, vi lär känna oss själva och kan också påverka andra i en positiv riktning.
  Förhoppningsvis blir vi också bättre människor, ser olika människotyper och förstår deras handlande bättre, samt att vi kan förbättra kommunikationen med andra medmänniskor.
  Mvh Micke

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus