Påfågelsommar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-20
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789137153629
Påfågelsommar (e-bok)

Påfågelsommar (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-20
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En uppslukande roman om familjehemligheter och förbjuden kärlek på den engelska landsbygden. På samma släktgods, men med många år emellan, är två kvinnor med om varsin omvälvande sommar. Lillian Oberon känner sig instängd i ett olyckligt äktenskap men ser ingen väg ut. När den karismatiske konstnär som hennes man anlitat kommer till godset vänds allt upp och ner. Årtionden senare kliver Lillians barnbarn Maggie över tröskeln till det nedgångna huset. Hon har återvänt från Australien, dit hon flydde efter ett stort kärlekssvek. Tiden är inne att se sanningen i vitögat och konfronteras med det förflutna. Nutid och dåtid flätas samman och bildar en gripande historia.

Översättare: Lisbet Holst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Påfågelsommar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 16 maj 2019

    Påfågelsommar är Hannah Richells tredje bok. Hon debuterade med boken Systrarna Tides sista sommar, som jag inte har läst. Men hennes andra bok, Skuggan av ett år, har jag läst. Jag tyckte mycket om den boken, och här är en länk till min recension av den.

    Nu har jag läst hennes nya bok, Påfågelsommar, och jag tyckte lika mycket om den boken, som jag gjorde om Skuggan av ett år.

    Boken utspelar sig i två tidsåldrar, på femtiotalet och i nutid. Och man får följa en ung kvinna ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Påfågelsommar