Åtta steg bakom (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 8)
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2019-03-12
Förlag
Bokförlaget Forum
Originaltitel
Jidhoff 8
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
210 x 135 x 21 mm
Vikt
293 g
SAB
Hc
ISBN
9789137154190
Åtta steg bakom (storpocket)

Åtta steg bakom

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket Svenska, 2019-03-12
120
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
I den åttonde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff för Denise Rudberg oss åter bakom överklassens polerade fasader och visar att ingenting någonsin är som man tror.

En kväll maj 1988 försvinner den sjuttonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården i Stockholm. Trettio år senare blir fallet återigen aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet, och Marianne Jidhoff får uppgiften att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp. De anar att familjen Renaudots stora förmögenhet kan ha haft något med försvinnandet att göra. Den dittills förtegna familjen öppnar också dörren till gömda hemligheter som får en avgörande roll för fallets lösning. Men vad är sanning och vad är spekulationer?

Samtidigt anmäler en ung man sina misstankar om att han blir förföljd. Anmälan hamnar på polisassistent Augustin Madrids bord, och han börjar undra om inte hoten mot den unge mannen har en koppling till vad som hände den där försommarkvällen 1988.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Åtta steg bakom
 2. +
 3. Under nio nätter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under nio nätter av Denise Rudberg (inbunden).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Åtta steg bakom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mysdeckare
  Jenny, 9 oktober 2019

  Egentligen sticker inte den här deckaren ut jämfört med de föregående sju i samma serie, men ändå tyckte jag särskilt mycket om den här. Jag kom fram till att det beror på att jag fäst mig vid huvudpersonerna så mycket att jag nästan tycker att de är - om inte mina vänner - så iallafall bekanta. Jag bryr mig om vad som händer i deras liv, vem som gifter sig, skiljer sig, börjar träna eller tappar orken. Rudberg har ett mästerligt öga för vardag och mellanmänskliga relationer som jag älskar!

 2. Samma tempo som innan
  Emma , 6 augusti 2019

  Tycker mycket om Rudbergs böcker denna höll samma tempo som övriga med avslöjande de sista 30 sidorna. Det kändes inte som att det var något specifikt som grepp tag utan förra boken var mycket bättre.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg