Min historia (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
453
Utgivningsdatum
2019-06-12
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Manne Svensson
Originaltitel
Becoming
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
210 x 134 x 28 mm
Vikt
442 g
SAB
Lz Obama, Michelle
ISBN
9789137154732
Min historia (storpocket)

Min historia

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket Svenska, 2019-06-12
139
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Michelle Obama är en av vår tids mest ikoniska och beundrade kvinnor. Som den första afroamerikanska presidentfrun skapade hon det mest öppna och inkluderande presidentskapet i USA:s historia. Hon är en passionerad och kraftfull förespråkare för kvinnor och flickors rättigheter världen över och har förändrat hur föräldrar och barn ser på hälsa och vikten av ett aktivt liv. Samtidigt har hon uppfostrat två döttrar och stått sida vid sida med sin man i hans uppdrag att leda USA genom några av landets mest påfrestande perioder.

I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Från barndomen i Chicagos South Side genom åren som företagsledaren som kämpade med livspusslet, till tiden på världens kändaste adress. På ett ärligt och insiktsfullt sätt beskriver hon sina med- och motgångar - i det privata och offentliga - och berättar om sitt liv såsom hon har levt det, med sina egna ord och på sina egna villkor. Det är en ovanligt personlig skildring av en kvinna som ständigt trotsat samhällets förväntningar, och vars historia inspirerar oss att göra detsamma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min historia
 2. +
 3. Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider av Michelle Obama (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk biografi
  Inger Schill, 12 oktober 2020

  Mycket välskriven historia. Att lära känna familjen Obama är ett nöje. Kände lite sorg när sista sidan lästes ut. En bok man inte glömmer i första taget.

 2. Obamas!
  Inte glutenfri, 8 september 2020

  En innerligt fin bild av en familj som man sedan tycker sig ha lärt känna. Så ödmjukt och äkta. Jag gillar Obamas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michelle Obama