Kärlekens algoritm (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Underdogs (del 1)
Utgivningsdatum
2022-10-13
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156071
Kärlekens algoritm (e-bok)

Kärlekens algoritm E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-13
99
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Första delen i Underdogs - en ny, mörk och kittlande thrillerserie om samtiden, de rikas frosseri och människorna i marginalen.

Stockholm 2023. Efter pandemin. I köket på Brasserie Astoria slavar Elle Videman i diskrummet för sin överlevnad. I en cell på Österåkers säkerhetsavdelning sitter hennes pappa på livstid, för ett mord han inte begått. Eller? I jakten på sanningen möter Elle kriminalpolisen Leo Madvig som utredde fallet, den gränslösa men dödligt lojala transpersonen Lulu och det muskelsjuka datageniet Vic.

I ett nutida Stockholm, med dess guldkantade övergödda fasad där dekadensen frodas, finns en mörk och trasig baksida. Här möts några av de som befinner sig i samhällets utkant. "Kärlekens algoritm" är en febrig och urban spänningsroman om en polariserad samtid, där den enda gemensamma nämnaren är kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekens algoritm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 november 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit närmre trettio böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans tre serier, Palma-serien, Herkules-serien, och Malin Fors-serien. Nu har han gett ut den första boken, Kärlekens algoritm, i en ny planerad serie, Underdogs-serien. Och jag tyckte att även denna boken var mycket bra, så jag kommer definitivt att följa även denna serie. Och jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft