Bara ett litet mord (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Säbyholms gröna fingrar (del 1)
Antal sidor
422
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Originaltitel
Säbyholms gröna fingrar
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789137157733
Bara ett litet mord (pocket)

Bara ett litet mord

(82 röster)  |  Läs 10 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-12-10
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Slottsmiljöer vid Mälaren är scenen för Carin Hjulströms nya deckarserie om skådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes halvkriminelle brorson. Författaren till de älskade böckerna om Frida Fors skriver nu mysdeckare i Agatha Christies anda.

Siri har alltid haft dåligt samvete för den föräldralöse Anton. Hon har prioriterat teatern och kärleken till Dramatens gifte chef. När älskaren bryter relationen flyr Siri Stockholm. Hon landar hos Anton som just vunnit en plantskola i Säbyholm på poker.

Samtidigt hittas en jakttillsyningsman död på en åker, i en sky av örnfjädrar. Lokalpolisen Olle Magnusson börjar nysta i mordfallet. Snart inser han att den nyinflyttade skådespelerskan har näsa för ledtrådar och dessutom är ett trevligt sällskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bara ett litet mord
 2. +
 3. Knappt en droppe blod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Knappt en droppe blod av Carin Hjulström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Bara ett litet mord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bara ett litet mord
  Laila Granängen, 9 augusti 2023

  Skiljde sig inte så mycket från hennes tidigare böcker. Hade förväntat mig mer deckarstuk. Handlingen hade feelgoodkänsla men ingen spänning.

 2. Läsvärd
  Ingela Beronius, 19 juli 2023

  Mycket underhållande och läsvärd bok, bra driv i berättelsen och så väldigt älskansvärda personer som man gärna vill följa med i framtiden.

 3. Lättsam deckare
  Caroline, 13 juli 2023

  Mysdeckare i vacker miljö. Del 1 i serien om Säbyholms gröna fingrar. De övriga böckerna är också läsvärda för den som gillar att "lägga pussel" med berättelsens gång.

 4. Fastnade i boken
  Annika Lindbäck, 8 april 2023

  Bra intrig och avkopplande. Lättsamt språk och intressanta karaktärer. Jag ville fortsätta umgås med personerna i boken så jag läste del 2 samma helg.

 5. Bara ett litet mord

  Trevlig läsning, lättsam och fint att det var en äldre kvinna i fokus och inte bara unga tjusiga ungdomar. Miljöerna var fint beskrivna, kul! Längtar till ny serie i samma chanser.

 6. Sommarläsning
  Marie L, 23 augusti 2021

  Om bra lättläst bok för sommaren. Inte direkt spännande - men ändå underhållande och inte alltför komplicerad med en massa olika personer att hålla reda på.

 7. Småputtrig historia
  Gunilla Wettby, 23 februari 2021

  Hjulström skriver bra och underhållande. Själva mordhistorien känns inte som det viktiga i boken. Mycket intressantare är persongalleriet som man hoppas få stifta nya bekantskaper med längre fram. Det anas en djupare historia som kan utvecklas framöver......

 8. Hjulström alltid lika bra
  Britt-Marie Malm, 16 februari 2021

  Lättläst och med humor och en lite annorlunda jordnära historia. Mycket bra berättande så nu väntar jag på nästa bok. En mysdeckare.

 9. Bara ett litet mord.
  Teres Rönnlund, 16 februari 2021

  Gick väl att läsa. Men tillhörde inte den bästa bok jag läst. Går inte begära att allt ska vara bra.

 10. Långtråkig och tjatig
  Maria, 11 februari 2021

  Det här är en bok som nog vill vara trevlig, men tyvärr misslyckas totalt. Den försöker vara lagom och passa alla, men istället är den långtråkig, lite löjlig och tjatig. Personerna är förenklade till dumhet och storyn är tunn. En sån bok som man hela tiden frågar sig om man ens ska orka läsa klart. Att författaren jämför sig själv med Agatha Christie är en förolämpning mot Agatha Christie, som kunde skriva spännande om än lättsamma deckare.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström