En familjetragedi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lundasviten (del 3)
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137158488
En familjetragedi (e-bok)

En familjetragedi (e-bok)

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tre unga människor. Två mord. Men finns det mer än en sanning?

Bill Olssons ekonomi är körd i botten. Han kämpar för att försörja sin dotter och hyr ut ett rum till studenten Karla, som äntligen gjort sig fri från sin missbrukande mamma.

För att finansiera sina juridikstudier börjar Karla städa hos barnläkaren Steven Rytter och hans fru Regina. Men snart förstår hon att allt inte står rätt till i huset. Varför tillbringar Regina dagarna instängd i ett mörkt sovrum?

Samtidigt är Jennica mitt uppe i en trettioårskris. Via Tinder möter hon Steven och blir stormförälskad.

När Steven och Regina hittas döda i sitt hem blir Bill snart misstänkt. Fram växer en berättelse om en förtvivlad pappa som blivit desperat, och om ett läkarpar som förhåller sig fritt till alla regler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En familjetragedi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kanon
  mekaninern, 8 juli 2021

  Älskar Edvardsson och när jag såg att han släppt denna äntligen var jag bara tvungen att ge mig in i den. Helt klart läsvärd, lite frågetecken på slutet dock från min sida.
  *spoiler alert*
  Slutet kändes lite meh, även om det var något sådär oförutsägbart exakt hur det gått till. Älskade dock varenda sekund och längtar redan till Edvardssons nästa i Lundaserien!

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 juli 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Boken En familjetragedi är den tredje boken i serien Lundasviten. Alla tre böckerna är helt fristående från varandra. Dom två tidigare böckerna heter En helt vanlig familj och Goda grannar. Jag gav dom två första böckerna högsta betyget, och så får även den här boken. Tycker till och med att det här nog är författarens bästa bok hittills. Jag tycker väldigt mycket om Mattias Edvardssons sätt att skriva. Tycker mycket om karaktärerna i boken. Och jag gillar verklige... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mattias Edvardsson