Livlina (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (301.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Happy Jankell
Utgivningsdatum
2021-03-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159294
Livlina (ljudbok)

Livlina Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Happy Jankells debutroman är en berättelse om skuld, familjeband och gråzoner. Ett stilsäkert och rappt skrivet porträtt av livet som ung kvinna i dagens Stockholm.

Liv är hypokondriker och stamkund hos nätdoktorn Care Call. Hon kämpar mot sin ångest med hjälp av mediciner, kroppsbesiktningar och ett och annat destruktivt Tinder-ragg. Men ingenting blir bättre och inte heller hjälper det att hon hela tiden jämförs med sin perfekta storasyster Lina. Trots att de är av samma kött och blod är de varandras motsatser: Lina har allt, Liv har inget. Inte ens sorgen efter deras döda pappa hanterar de på samma sätt.

I takt med att ensamhetskänslorna eskalerar tar Liv till mer och mer drastiska metoder för att klara vardagen. Snart inleder hon en relation med den betydligt äldre läkaren Mårten, vilket startar en kedjereaktion av händelser som förändrar hennes liv i grunden och avslöjar familjens såriga hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livlina. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 april 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - En mycket bra romandebut av skådespelaren Happy Jankell. Boken handlar till största delen om lillasystern Liv, men också om storasystern Lina. Liv är en ung kvinna i Stockholm som lider av psykisk ohälsa, och boken handlar om en tid i hennes liv. Rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner