Vinnarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (695.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Björnstad (del 3)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2021-10-22
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159881
Vinnarna (ljudbok)

Vinnarna (ljudbok)

(17 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det här är en liten berättelse om stora frågor: Vad är en familj? Vad är en hockeyklubb? Vad är ett samhälle? Och vad är vi redo att offra för att skydda dem?

Det har gått två år sedan allt som ingen vill tänka på hände, alla har försökt gå vidare men något med den här delen av skogen låter oss aldrig riktigt göra det. Vi är en stad med sorg i hjärtat och våld i luften, vi älskar sagor med lyckliga slut men innerst inne visste vi nog alltid att det här inte var en sådan. Det börjar med en storm, den här gången, och slutar med en eld. Någon som har varit borta länge är på väg hem. Någon begravs. Någon blir kär, någon drömmer om NHL och någon drömmer om hämnd. Någon sover rygg mot rygg med sin bästa vän, någon försöker laga sitt äktenskap och någon försöker rädda sina barn. Någon hatar, någon slåss, någon tar ett skjutvapen och går mot en ishall. Allt vi kämpat för kommer inte överleva, alla vi älskar kommer inte bli gamla.

Så vad är en familj? En hockeyklubb? Ett samhälle? De är summan av våra val. Vad är vi redo att offra för att skydda dem?

Allt. Bara allt.

Detta är den sista delen i Fredrik Backmans älskade trilogi om Björnstad. De två första böckerna, "Björnstad" och "Vi mot er", nådde New York Times bästsäljarlista och blev tv-serie på HBO. "Vinnarna" är ett drabbande, våldsamt och djupt kärleksfullt slut på historien om hockeystaden och dess människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Backman