Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Forum POD
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2012-06-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
406 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137500515
Rena relationer : fri från rädsla och skuld (häftad)

Rena relationer : fri från rädsla och skuld

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-06-14
239
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Rädsla och skuld är det värsta giftet i våra relationer, inte minst i relationen till oss själva. Det yttrar sig bland annat i ständiga självanklagelser, svårigheter att säga nej och uttrycka sina behov, en överdriven vilja till anpassning, stark rädsla för att misslyckas i stort som smått och att man lätt blir en sophink för andra. Framförallt får man leva med en låg självkänsla och en taskig självbild. I Rena relationer (2008) går Lannart Matikainen grundligt tillväga och lotsar läsaren till renare relationer och en starkare självkänsla. Steg för steg, med exempel från sitt eget liv och från sina tusentals coachtimmar, reder han ut begreppen och gör plats för övningar och uppgifter på vägen. Boken avslutas med ett åttaveckorsprogram där du får möjlighet att sortera dina känslor, städa i dina relationer och styra in på en ny väg mot ärliga och öppna relationer både i kärlekslivet, till vännerna och på jobbet.

Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.forum.se/pod
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rena relationer : fri från rädsla och skuld
 2. +
 3. Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslad... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Rena relationer : fri från rädsla och skuld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk bok
  tirlittan, 16 juli 2021

  En bok som alla borde läsa. Jag läste med eftertanke och kände sida efter sida att jag växte som människa.

 2. Fantastisk bok.
  PL , 6 december 2020

  När jag först började läsa boken kände jag genast att det fanns en närvaro. En närvaro som skulle fortsätta. Jag kunde genast relatera till skulden som Lennart beskriver. Jag var inte ensam. Det utlovades inte guld och gröna skogar, likt en del andra böcker, utan det uppmuntrades till eget ansvar.

  Jag fick många metaforer, scenarion, anekdoter, personliga referenser, verktyg och tankegångar. Komplicerade relationer och psykologi kokades ner till vardagliga scenarion, så att man kunde... Läs hela recensionen

 3. Läsvärd
  Birgitta Stiefler, 10 juni 2016

  En välskriven bok som lägger tyngdpunkten på vad som kan komma ur rak och öppen kommunikation. Det lätta som i det vardagliga livet inte alltid är lika lätt. kan varmt rekommenderas.

 4. Uppåt
  Anette Vestin, 2 april 2015

  Vilken fin stege att klättra på och vilken fantastisk utsikt och utveckling denna bok ger! Lyckliga er som har upptäckten kvar att göra.....:-)!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lennart Matikainen