Bögen är lös (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137502205

Bögen är lös E-bok

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-04-20

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Årets bok på QX Gaygala 2023

En utbildande och dråplig instruktionsbok om att leva som queer idag.

På tal om det: Vad betyder ens queer, varför beskylldes vår första homosexuella kung för digerdöden och hur ser villkoren ut för HBTQI-personer i andra länder? Journalisten och programledaren Edvin Törnblom blandar fakta och historia med djupt personliga berättelser om hur han formats som människa - från de allra mörkaste stunderna med mobbing och självmordsförsök till inspirerande händelser som fått honom att landa i acceptans och kärlek. Allt formulerat med Edvins unika humor, som gjort honom till en framstående röst för sin generation.

"... det är ofiltrerat, ärligt och humoristiskt ... en välbehövlig storebror för den som likt Törnblom saknar hbtq-förebilder under uppväxten." BTJ

"Den prydliga lilla boken gör det som ens mattelärare försökte göra hela högstadiet: makes learning fun. Tung och viktig (!!) fakta om hur hbtqi-personer har upplevt och fortfarande upplever förtryck blandas med Edvins träffsäkra humor och för mig till en otroligt trygg plats - en plats fylld av igenkänning." Tidningen Ergo
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bögen är lös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fräsch ton och spännande inblickar
    -, 13 maj 2023

    Edvin har en fräsch ton och ger spännande inblickar i hans/bögarnas värld. Både personligt och informativt. Högsta betyg.

  2. Betyg: 3 av 5
    Britt-Marie Kullin, 3 maj 2022

    Jag tillhör väl inte riktigt målgruppen för den här boken. Men jag tyckte att den var bra. Lyssnade på den, och den var bra inläst av författaren själv. Både ytlig och djup, rolig och allvarlig, åsikter och fakta. Kan rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner