Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bellman noir - tecknad serie (del 1)
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2022-10-26
Förlag
Bokförlaget Forum
Illustratör/Fotograf
Francesco Dossena
Dimensioner
270 x 205 x 24 mm
Vikt
942 g
SAB
Hci
ISBN
9789137502724

1793 - serieromanen

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-26
309
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Niklas Natt och Dags Bellman noir-trilogi är en av de mest framgångsrika svenska historiska skildringarna på senare tid. Böckerna har hyllats för sina skildringar av det sena 1700-talets Stockholm, en aspekt som fördjupas ytterligare då den första boken i trilogin, 1793, nu ges ut i ny form, som tecknad serie. Det inbundna albumet kompletteras med nyskrivna kommentarer av författaren, som ger inblickar i böckernas historiska bakgrund och rika källmaterial, vilket gör volymen till ett måste för såväl hängivna läsare som för nykomlingar och seriekonnässörer. Bearbetningen har gjorts av ett team bestående av framstående italienska manusförfattare och tecknare i samarbete med författaren själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 1793 - serieromanen
  2. +
  3. Anne Franks dagbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anne Franks dagbok av Ari Folman, David Polonsky (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 1793 - serieromanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lika bra som romanen men på annat sätt.
    Fabbe, 7 september 2023

    Från att ha läst ursprungsboken med stor behållining så var det med en viss eufori jag såg fram emot den här boken. Jag har sparat den till ett bra tillfälle och det kom nu. Boken följer originalstoryn men är avskalad till ett absolut minimum vilket för min del som läst romanen gör att den blir lite tortftig. Dock så tillför det visuella en hel del och det är intressant att se tolkningarna av karaktärerna på pränt. Det som gav mig mest dock var appendixet i slutet av boken som gav många förkl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Natt Och Dag