Hästpojken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carl Hedin
Utgivningsdatum
2021-11-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503004
Hästpojken (ljudbok)

Hästpojken Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Inspirerande och personligt om kärleken till hästar och att hitta sin egen väg, och sig själv.

Carl Hedin har på kort tid blivit en av Sveriges största ridsportprofiler. Här berättar han om resan från den lilla pojken som mobbades för att han älskade att leka med käpphästar och tonåringen som hoppade av bussen på fel hållplats för att dölja att han skulle till stallet, till hur han genom envishet, mod och ett och annat bananskal lyckats skapa sitt drömliv med hästarna som kollegor.

Lär känna personen och djuren bakom det populära instagramkontot och ta del av en berättelse om styrkan i att vara sig själv och att fokusera på det positiva. Slukarläsning för alla som är intresserade av ridsport och hästar, men också för dem som kämpar med att hitta sin plats i tillvaron.

- - -

"Det här är inte bara en bok för hästälskare, utan också för oss som behöver en stunds flykt från tillvaron. En inspirerande berättelse om att våga vara den man är." Sekotidningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hästpojken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig och ärlig.
  -, 7 september 2022

  Fantastisk bok som osar värme och humor. En bekräftelse på att du kan och ska göra det du brinner för.

 2. Intressant och upplyftande
  -, 14 augusti 2022

  Jag lyssnade på boken som författaren själv läser. Det är mer än en bok. Som om han satt hos mig och berättade fritt. Genom att belysa olika situationer och perioder får vi följa hans utveckling från barn till beridare och tävlingsryttare. Positivt skildrat, med många fina beskrivningar av sina djur och samverkan med dem. Jag kunde inte sluta lyssna.

 3. Inspirationskälla
  -, 26 juli 2022

  Intressant beskrivning om livsval. Inspirstion för killar och även för vuxrnvärlden hur man kan stötta.

 4. Fin bok
  CD, 17 februari 2022

  Skildrar en liten pojke med drömmar om hästar och djur som han fann som sina bästa vänner och som gav honom styrka och tröst när hans omgivning ville något annat.

 5. Bra förebild för unga hästintresserade killar!
  Villivonkansbooks, 1 december 2021

  Jag har en förkärlek för att lyssna på biografier och allra helst ska de vara upplästa av författaren själv, det ger en extra dimension åt boken tycker jag. Hästpojken är en kort snabbläst biografi om ridsportprofilen Carl Hedin. Jag har följt honom både på tävlingsbanan och på sociala medier under flera år och det var givet att jag också skulle läsa boken när den kom.
  I Hästpojken får vi lära känna Carl på ett djupare plan och ta del av hans uppväxt och hur intresset för hästar vaknade.... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner