Sanningen om ostrondykerskan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (325.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vid livets vägskäl (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-06-16
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503905

Sanningen om ostrondykerskan Ljudbok

(123 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-16

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VINNARE AV ÅRETS FEELGOOD 2023!

En feelgoodroman om vänskap, mod och sökandet efter sanningen. När författaren Inez Edmarks granne plötsligt går bort bestämmer hon sig för två saker - att döstäda sitt hus och att skriva sin sista bok. Men inte en roman den här gången, utan en personlig bekännelse: sanningen om ostrondykerskan. Så ramlar Inez och får problem med höften. Hon tvingas anlita städerskan Meja som under tre veckor ska hjälpa henne att rensa klart i huset. Enda regeln är att Meja inte på några villkor får öppna den blå mappen som innehåller hennes bokmanus. Mötet mellan Inez, som på ålderns höst måste försonas med sitt förflutna, och vilsna Meja, som söker en framtid, får oanade konsekvenser. Kommer de två kvinnorna, trots sina olikheter, att kunna hjälpa varandra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sanningen om ostrondykerskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 9 februari 2023

  När författaren Inez granne plötsligt dör bestämmer hon sig för två saker - att döstäda sitt hus och skriva en sista bok. Boken ska bli en personlig bekännelse, sanningen om ostrondykerskan. Eftersom Inez ramlar och får problem så anställer hon städerskan Meja. Enda regeln för Meja är - Öppna inte den blå mappen.

  Vilken underbar roman med en fin och fascinerande story. Dåtid och nutid blandas men vävs ihop på ett naturligt sätt i slutet, jag är svag för böcker som är skrivna på det ... Läs hela recensionen

 2. Hjärtevärmande feelgoodläsning!
  Kaffeläsaren, 31 januari 2023

  Sanningen om ostrondykerskan är Caroline Säfstrands åttonde roman. Den är också den tredje boken i serien Vid livets vägskäl. Jag gillar Carolines sätt att skriva varma romaner som ger eftertanke och har läst alla böcker som hon skrivit. Sanningen om ostrondykerskan är den första boken jag lyssnar på i stället för att läsa som fysisk roman. I den här boken får vi följa författaren Inez som efter att hennes granne gått bort, bestämt sig för två saker: att döstäda sitt hus och skriva sin sista ... Läs hela recensionen

 3. Värme, humor
  -, 30 december 2022

  Ville inte att den skulle ta slut.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand