Grissly (ljudbok) Grissly
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (232.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 8)
Inläsare
Björn Bengtsson
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504148
Grissly (ljudbok)

Grissly Ljudbok

(87 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-04

Styckköp

75 109 Du sparar 34 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Om du inte lagt upp det på Instagram, har det hänt? Om du inte finns på Instagram, finns du? Om du finns på Instagram, kommer du att dö? En känd influencer hittas dumpad i en container, knivhuggen i bröstet och iförd en Gucciträningsoverall. Liket har en exklusiv klocka på sig, och det är tydligt att det inte handlar om ett rån. Varför vill någon mörda en influencer? Zack Herry, Deniz och de andra i gruppen vid Särskilda enheten förstår direkt att det här bara är början. Början på ett spel där man inte vet vem som är marionett, och vem som har den egentliga makten. Där ytlighet och gränslöshet förstör liv. Som alltid tar Mons Kallentoft upp högaktuella ämnen och gör det till mörk, högoktanig spänning. Grissly är den åttonde boken i Zackserien och baseras löst på myten om Herkules stordåd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Grissly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning
  - (Malmö), 25 maj 2023

  Bra men inte lika bra som föregående i serien.

 2. Vad har hänt?
  -, 29 augusti 2022

  Kallentoft var en gång en relativt bra deckarförfattare, Malin-serien var välskriven. Vad som sedan hänt kan man bara spekulera i. Antagligen pengar och hybris och dåliga förläggare. Vem skriver Kallentoft för? 20-30 åriga män som inte har ett större ordförråd än min tonårsdotter? Klyschigt, banalt och rent ut sagt dåligt.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 augusti 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit drygt tjugofem böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans tre serier, Palma-serien, Malin Fors-serien, och Herkules-serien. Den här boken, Grissly, är bok nummer åtta i Herkulesserien, och det planeras att bli tolv böcker i serien. Jag har tyckt mycket om alla böckerna i serien, och den här boken var inget undantag, även om den kanske inte tillhör en av dom bästa. Rekommenderar varmt boken, men läs helst serien från början.

 4. Välskriven som alla hans böcker, men ...
  -, 10 maj 2022

  Det kändes som att den extra dimensionen hans böcker brukar ha saknades i denna. Tänkte först att det kanske beror på att han skrev ensam och de bästa i Zack serien skrev han med Anna Karolina eller Marcus L. Men Olympia var en fempoängare, och den skrev han själv. Ändå klart läsvärd!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft