En helt annan historia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504810

En helt annan historia E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-11-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En känd livsstilsbloggare hittas mördad i en svit på ett av Stockholms finare hotell. Är det en kallt iscensatt avrättning eller resultatet av en erotisk lek som gått för långt?

Fabian Risks före detta kollega Malin Rehnberg, som hämtat sig från händelserna i "Den nionde graven" tre år tidigare, får fallet på sitt bord och tvingas kämpa mot sin nye chef som vill att rikskriminalpolisen ska fokusera på en pågående traffickingutredning. Samtidigt knakar det i fogarna på småbarnslivet tillsammans med Anders ute i Enskede.

När det sker ännu ett mord ställs allt på sin spets. Finns det en koppling mellan offren, kan fallen vara en del av en större härva och vad är egentligen den där stalkern som envisas med att dyka upp i utredningen ute efter?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En helt annan historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. spännande!
    Frida, 12 april 2023

    Inte läst något av Stefan Ahnhem tidigare men länge varit väldigt nyfiken, och nu kanske jag började med fel bok i fel ordning. Men jag gillar den, den är spännande och unik handling. Kan rekommendera den till dig som gillar spänning.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 december 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Stefan Ahnhem har skrivit sex stycken böcker i bokserien om Fabian Risk. Jag har läst dom tre första böckerna i serien, och jag tyckte att dom var riktigt bra. Den här boken, En helt annan historia, är fristående från dom tidigare böckerna, och handlar om en före detta kollega till Fabian Risk, Malin Rehnberg. Jag tyckte att även den här boken var bra, och jag kan rekommendera den.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem