Amason (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 9)
Utgivningsdatum
2023-04-28
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504964

Amason E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-04-28

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vad som tros vara drottning Hippolytes mytiska gördel, världens mest värdefulla bälte, stjäls från Nationalmuseum under en spektakulär kupp. Två säkerhetsvakter dödas och rånarna försvinner ut i skärgården med helikopter. Morgonen därpå hittas museets unga kvinnliga chef skjuten, och en intensiv jakt inleds. Grekiska staten pressar på för att gördeln ska återbördas, och Zack som leder utredningen kallas upp till statsministern. Vem ligger bakom kuppen? Spåren leder åt flera håll, ut i världen men även till Zacks allra närmaste omgivning. Gördeln sägs kunna ge evigt liv, men var är den?

Samtidigt är Hebe gravid med deras andra barn, men komplikationer tillstöter. Kommer Zack hinna lösa gåtan, stoppa mördarna och rädda sin familj?

Amason är den nionde actionspäckade boken i Zackserien och löst baserad på myten om Herkules stordåd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Amason. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 maj 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit ett trettiotal böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans fyra serier, Palma-serien (2), Malin Fors-serien (14), Herkules-serien (9), och den helt nya Underdogs-serien (1). (Antalet hittills utkomna böcker i serierna inom parantes). Den här boken, Amason, är bok nummer nio i Herkulesserien, och det planeras att bli tolv böcker i serien. Jag har tyckt mycket om alla böckerna i serien, och den här boken var inget undan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft