En digital agenda i människans tjänst - en ljusnande framtid kan bli vår : betänkande. SOU 2014:13 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Statens offentliga utredningar 2014 (del 13)
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2014-03-18
Förlag
Norstedts Juridik AB
Dimensioner
240 x 165 x 10 mm
Vikt
349 g
SAB
Oab
ISBN
9789138240816
En digital agenda i människans tjänst - en ljusnande framtid kan bli vår : betänkande. SOU 2014:13 (häftad)

En digital agenda i människans tjänst - en ljusnande framtid kan bli vår : betänkande. SOU 2014:13

Häftad Svenska, 2014-03-18

Slutsåld

Redovisar en genomgång av internationella index och dess beståndsdelar, samt Sveriges position i dessa internationella jämförelser. Vidare ger vi en bild av utvecklingen inom den digitala agendans samtliga 22 sakområden.

Den bilden baseras på ett antal nyckelindikatorer som har valts ut för varje sakområde. Vidare redovisas också resultatet av uppföljningen av de insatser som regeringen presenterade i den digitala agendan. Inom ramen för genomförandet av den digitala agendan har länsstyrelser, landsting och samverkansorgan inbjudits att ingå ett regionalt signatärskap genom att skriva under en frivillig avsiktsförklaring. Signatärskapet innebär att länen ska verka för att ta fram regionala digitala agendor. I delbetänkandet presenteras en genomgång av hur det arbetet fortskrider.

Dessutom uppmärksammas särskilt ett av den digitala agendans sakområden: Skola och undervisning. Utredningen presenterar en fördjupad lägesgenomgång och ett antal förslag som på olika sätt syftar till att öka de digitala inslagen i den svenska grund- och gymnasieskolans undervisning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Näringsdepartementet