Du kanske gillar

Genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhindra och bekämpa terrorism. SOU 2017:72 : Slutbetänkande från Utredningen om genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhin (häftad)

Genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhindra och bekämpa terrorism. SOU 2017:72 : Slutbetänkande från Utredningen om genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhin

Häftad Svenska, 2017-09-28
625
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast imorgon 16 december kl. 08:00 för leverans innan julafton
Förslag som utökar kriminalisering av handlingar kopplade till terrorism. Terrorismresor till hemlandet och självstudier i vapen- och sprängämnestekniker föreslås bli straffbart.Terroristbrottet ska uppdateras genom att grovt dataintrång läggs till bland de brott som kan utgöra terroristbrott. Kriminaliseringen av terrorismfinansiering föreslås också bli mer heltäckande.

Förslagen handlar främst om hur EU:s direktiv om bekämpning av terrorism ska genomföras.

Särskild utredare: Lars Werkström
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhindra och bekämpa terrorism. SOU 2017:72 : Slutbetänkande från Utredningen om genomförande av vissa straffrättsliga åtaganden för att förhin
  2. +
  3. Expertgruppen för digitala investeringar. SOU 2018:72. Slutrapport : Betänkande från Expertgruppen för digitala investeringar (Fi 2017:04)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Expertgruppen för digitala investeringar. SOU 2... (häftad).

Köp båda 2 för 833 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Genomförande av vissa straffrättsliga åta...