Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01) (häftad)

Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01)

Häftad Svenska, 2019-02-19
210
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Utredningens förslag
  • Arbetsgivare som har rätt att erhålla stöd för korttidsarbete ska också kunna få stöd för kompetensåtgärder som genomförs under den frigjorda tiden. Det statliga stödet ska uppgå till 60 procent av kostnaden för kompetensåtgärder som genomförs under upp till halva den frigjorda tiden.
  • Stöd för kompetensåtgärder ska kunna utgå under hela eller delar av tiden då korttidsarbete pågår på en arbetsplats.
  • Stöd lämnas för validering och åtgärder som syftar till att höja kompetensen hos arbetstagare. Ett nytt krav för att erhålla stöd för korttidsarbete införs som medför att parterna måste diskutera kompetensåtgärder i samband med att korttidsarbete införs på en arbetsplats.

Särskild utredare: Anders Ferbe
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01)
  2. +
  3. Myndighetsgemensam indelning - samverkan på regionalnivå. SOU 2018:10. Volym 1.Volym 2: Myndighetsgemensam indelning - författningsändringar till följd av en ny landstingsbeteckning. : Slutbetänkande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Myndighetsgemensam indelning - samverkan på reg... av Finansdepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 869 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stöd för validering eller kompetensåtgärd...