Funktionshinder - vad är det? : om olika skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar som till följd av brister i samhället leder till funktionshinder (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fritzes
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2013-06-26
Upplaga
11
Förlag
Norstedts Juridik
Dimensioner
245 x 165 x 20 mm
Vikt
401 g
SAB
616,Ve(x),Ohfh-c
ISBN
9789138326138
Funktionshinder - vad är det? : om olika skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar som till följd av brister i samhället leder till funktionshinder (häftad)

Funktionshinder - vad är det? : om olika skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar som till följd av brister i samhället leder till funktionshinder

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-06-26
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna reviderade upplaga av "Funktionshinder vad är det?" innehåller basfakta om ett stort antal funktionsnedsättningar, samt åtskilliga hänvisningar för den som vill veta mer. Boken är avsedd för alla som vill och behöver ha kunskap om fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Överskådligt beskrivs den mångfald av skador och sjukdomar som orsakar funktionsnedsättningar och funktionshinder. Den nya upplagan har utökats med information om fler funktionsnedsättningar. Vidare finns presentationer av samarbetsorganisationer och centrala myndigheter inom funktionshindersområdet. Därtill beskrivs flerfunktionshinder, sällsynta diagnoser och FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Boken är ett standardverk för alla som arbetar med frågor som rör funktionsnedsättningar/funktionshinder. Dessutom är den en praktisk vägvisare i det stora utbudet av information inom området.

Raoul Dammert - redaktör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Funktionshinder - vad är det? : om olika skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar som till följd av brister i samhället leder till funktionshinder
  2. +
  3. Socialt arbete med äldre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socialt arbete med äldre av Håkan Jönson, Tove Harnett (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Funktionshinder - vad är det? : om olika skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar som till följd av brister i samhället leder till funktionshinder. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kommentar
    Ingela Asp, 24 januari 2014

    Jag tycker denna bok uppfyllde det jag var ute efter nämligen en lättläst översikt över olika funktionshinder, skador och sjukdomar. Den svara även på frågan i titeln på ett utmärkt sätt. Boken bör passa bra som diskussionsbok.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Funktionshinder - vad är det? : om olika ...