Säkerhetsskydd vid upphandling : Analys, säkerhetsskyddsavtal och Sveriges (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2021-08-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts Juridik
Dimensioner
211 x 149 x 18 mm
Vikt
422 g
SAB
Oe
ISBN
9789139023210

Säkerhetsskydd vid upphandling : Analys, säkerhetsskyddsavtal och Sveriges

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-08-10
580
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Säkerhetsskydd vid upphandling är den första boken i sitt slag som vänder sig till både upphandlare och säkerhetsskyddsspecialister och som omfattar frågor som rör säkerhetsskyddad upphandling enligt säkerhetsskyddslagen, principer för säkerhetsskydd samt upphandlingslagstiftningen.

Boken vänder sig till alltifrån säkerhetsskyddschefer, säkerhetsskyddsspecialister, upphandlare, inköpare och jurister till chefer och beslutsfattare inom statlig och privat verksamhet.

I boken ges beskrivningar och förslag till lösningar på frågeställningar som uppstår när olika regelverk ska efterlevas inom ramen för säkerhetsskyddad upphandling. Boken berör frågor om vad som är Sveriges säkerhet, hur en säkerhetsskyddsanalys vid upphandling ska upprättas samt hur verksamhetsutövare ska resonera när krav på säkerhetsskydd ska avvägas mot upphandlingsrättsliga principer.

Författaren bidrar också med egna synpunkter på tolkningsproblem som uppkommer inom de olika lagstiftningarna samt redogör för förslagen till ändringar i säkerhetsskyddslagen, som träder i kraft 1 december 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Säkerhetsskydd vid upphandling : Analys, säkerhetsskyddsavtal och Sveriges
  2. +
  3. Säkerhetsskyddsanalys i teori och praktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Säkerhetsskyddsanalys i teori och praktik av Ylva Söderlund, Peter Von Zeipel (häftad).

Köp båda 2 för 1102 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ylva Söderlund

  • Säkerhetsskyddsanalys i teori och praktik

    Ylva Söderlund, Peter Von Zeipel

    Säkerhetsskyddsanalysen utgör en grundläggande del och en utgångspunkt i ett strukturerat och systematiskt säkerhetsskyddsarbete. Metoden för upprättande av en säkerhetsskyddsanalys har ett rykte om sig att...