Compliance inom bank och finans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2021-11-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts Juridik
Dimensioner
208 x 148 x 13 mm
Vikt
291 g
SAB
Oe
ISBN
9789139024996
Compliance inom bank och finans (häftad)

Compliance inom bank och finans

Häftad Svenska, 2021-11-18
462
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Under det senaste decenniet har compliance-området genomgått stora förändringar och blivit en självklar del av organisationers strategiska arbete.

Compliance inom bank och finans ger praktisk vägledning och kunskap om compliance-rollens utveckling, hur regelefterlevnadsexperter kan utnyttja tekniska lösningar, vad det viktigaste innehållet i en compliance-plan eller uppförandekod bör vara och hur man på bästa sätt kan genomföra en monitoreringsaktivitet. Boken behandlar även aktuella ämnen som covid-19-pandemin ur ett compliance-perspektiv och gör nedslag i de stora trenderna för framtiden, såsom ansvarsfulla investeringar, automatisering, digitalisering och antipenningtvätt, samt redogör för det viktigaste innehållet i centrala regelverk som MiFID II, MAR, SFDR och GDPR.

Området är i ständig utveckling och författaren redogör för de faktorer som omformar arbetet och ger läsaren verktyg för att möta framtidens utmaningar.

Boken riktar sig till Compliance Officers och andra som arbetar i etablerade kontrollfunktioner, men även till personer i mindre organisationer som vill utveckla sin kontrollfunktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Compliance inom bank och finans
  2. +
  3. Aktiefusk - var går gränsen?  : En bok om marknadsmanipulation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktiefusk - var går gränsen? : En bok om markn... av Jan Leopoldson, Jonas Myrdal (häftad).

Köp båda 2 för 884 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »