Arbetsrätten : en introduktion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2024-04-16
Upplaga
10
Förlag
Norstedts Juridik
Dimensioner
10 x 230 x 150 mm
Vikt
225 g
SAB
Ohab-c
ISBN
9789139028659

Arbetsrätten : en introduktion

Häftad,  Svenska, 2024-04-16
248
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Arbetsrätten – En introduktion är en överskådlig och lättläst redogörelse för den svenska arbetsrätten. Särskild uppmärksamhet ägnas åt praktiskt viktiga problem och åt sådana frågor som brukar stå i centrum i den arbetsrättsliga undervisningen. Boken vänder sig i första hand till dem som ska studera arbetsrätt vid utbildningslinjer på universitets- och högskolenivå och i samband med utbildningar av fackliga förtroendemän och personalansvariga hos arbetsgivare.

Boken är också lämplig som hjälpreda för praktiskt verksamma som vill ha en orientering om det arbetsrättsliga regelsystemet. Denna reviderade tionde upplaga har uppdaterats främst med hänsyn till ändrad lagstiftning, i synnerhet de nya reglerna om anställningsskydd och annan lagstiftning till följd av 2022 års LAS-reform, EU-rättens utveckling samt ny rättspraxis från Arbetsdomstolen och EU-domstolen. Vissa förtydliganden har gjorts jämfört med tidigare upplagor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsrätten : en introduktion
  2. +
  3. Svensk juridik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svensk juridik av Mats Persson, Magdalena Giertz, Åsa Hellstadius, Mattias Nilsson, Jane Reichel (häftad).

Köp båda 2 för 837 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »