Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
486
Utgivningsdatum
2016-09-16
Upplaga
1
Förlag
Wolters Kluwer
Originaltitel
Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster
Dimensioner
215 x 155 x 35 mm
Vikt
642 g
SAB
Oe
ISBN
9789139113836
Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster (häftad)

Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster

Häftad Svenska, 2016-09-16
965
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Komplexa IT-tjänster är IT-tjänster som inbegriper avancerad teknik i snabb förändring och som ? för att generera mervärde i beställarens verksamhet ? fordrar långvarig och tillitsfull samverkan mellan beställare och leverantör på såväl operativ som strategisk nivå, under komplicerade avtal och med beaktande av parternas olika kunskapsläge och beroendeförhållanden. Det betyder att de flesta utvecklingsprojekt och förvaltningstjänster som myndigheter upphandlar regelbundet faller in under begreppet komplexa IT-tjänster ? exempelvis nyutveckling av programvara såväl som anpassning och implementering av standardprodukter, drift, support och underhåll och fullskalig outsourcing eller enstaka molntjänster. Boken är skriven utifrån vissa viktiga affärsmässiga och juridiska utgångspunkter, vilket präglar urval av och fokus på de områden som behandlas.
Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster är skriven utifrån beställarens perspektiv men är även läsvärd för IT-leverantörer. Detta särskilt med tanke på att framgångsfaktorerna för en IT-upphandling beskrivs ligga i en balanserad samverkan mellan beställare och leverantör snarare än att lura till sig kortsiktiga fördelar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster
  2. +
  3. Lagen om offentlig upphandling : en kommentar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lagen om offentlig upphandling : en kommentar av Eva-Maj Mühlenbock, Helena Rosén Andersson, Olof Hallberg, Hugo Norlén, Johanna Näslund (häftad).

Köp båda 2 för 2304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »