Handläggning av LSS-frågor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2016-08-15
Upplaga
5
Förlag
Wolters Kluwer
Originaltitel
Handläggning av LSS-frågor
Dimensioner
215 x 148 x 10 mm
Vikt
327 g
SAB
Ohfh-c:oe
ISBN
9789139113973
Handläggning av LSS-frågor (häftad)

Handläggning av LSS-frågor

Häftad Svenska, 2016-08-15
466
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Handläggning av LSS-frågor är avsedd att användas inom kommunal handläggning av individärenden som rör stöd och service till vissa funktionshindrade samt assistansersättning. Boken beskriver den centrala lagstiftningen som återfinns i LSS och 51 kap. SFB, och ger även inblick i övriga regelverk som man kommer i kontakt med som handläggare av sociala frågor. Huvudsyftet är att presentera de grundläggande reglerna på området, ge praktiska råd i anslutning till dessa och skapa förutsättningar för en rättssäker handläggning och rättssäkra beslut.

Boken kan även användas i utbildningar, t.ex. socionomutbildning, och är ett utmärkt redskap för läkare, arbetsterapeuter m.fl., som ofta har att skriva intyg till enskilda om behov av insatser. Den lämpar sig även för HVB-föreståndare, assistansanordnare och anställda vid andra tillståndspliktiga verksamheter.

Denna femte upplaga har uppdaterats särskilt med avseende på rättsfall, men lagändringar av central betydelse för rättsområdet är också beaktade.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handläggning av LSS-frågor
  2. +
  3. LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesverksamma

De som köpt den här boken har ofta också köpt LSS-boken : stöd till beslutsfattare och yrkesv... av Ellinor Englund, Ylva Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 997 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »