Anställningsskydd : en lagkommentar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
853
Utgivningsdatum
2016-09-14
Upplaga
11
Förlag
Wolters Kluwer
Originaltitel
Anställningsskydd : En kommentar
Dimensioner
248 x 170 x 58 mm
Vikt
1493 g
SAB
Ohab-c
ISBN
9789139114741
Anställningsskydd : en lagkommentar (inbunden)

Anställningsskydd : en lagkommentar

Inbunden Svenska, 2016-09-14
1683
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Anställningsskydd är en kommentar till den svenska lagstiftningen på anställningsskyddets område. Här finns en genomgång av lagförarbeten och av den omfattande rättspraxis som har vuxit fram i Arbetsdomstolen under mer än fyrtio år. Genom de senaste årens rättspraxis har rättsläget nyanserats och utvecklats. Den europeiska arbetsrätten ägnas stor uppmärksamhet. Kommentaren innehåller en redovisning av de europeiska domstolarnas avgöranden och deras betydelse för anställningsskyddet.I kommentaren behandlas också förhållandet mellan anställningsskyddslagen och andra lagar som har betydelse på detta område, t.ex. diskrimineringslagen, socialförsäkringsbalken och de särskilda reglerna om offentlig anställning.Denna elfte upplaga bygger på rättsutvecklingen fram till våren 2016.Omfattande sakregister och rättsfallsregister hjälper läsaren att tillgodogöra sig innehållet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anställningsskydd : en lagkommentar
  2. +
  3. Naturlagen : om naturens rättigheter och människans möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturlagen : om naturens rättigheter och männis... av Henrik Hallgren, Pella Larsdotterthiel (inbunden).

Köp båda 2 för 1899 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Fackliga förtroendemän

    Lars Lunning

    Fackliga förtroendemän är en kommentar till 1974 års lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Här behandlas olika slag av facklig verksamhet liksom villkoren för att det fackliga arbetet skall få utföras på betald arbetstid. Andra...