Förhandlarboken : förhandlingar i arbetslivet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2015-06-08
Upplaga
6
Förlag
Norstedts Juridik
Originaltitel
Förhandlarboken : Förhandlingar i arbetslivet
Dimensioner
220 x 150 x 15 mm
Vikt
255 g
SAB
Ohac-c
ISBN
9789139114758
Förhandlarboken : förhandlingar i arbetslivet (häftad)

Förhandlarboken : förhandlingar i arbetslivet

Häftad Svenska, 2015-06-08
365
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att kunna förhandla och ha kännedom om de arbetsrättsliga regelverken är numera en nödvändig kompetens för den som är chef i ett företag. Förändringstakten i näringslivet är mycket snabb och förhandlingar en del av vardagen.

"Förhandlarboken" ger en fördjupad kunskap om hur olika sorters förhandlingar på arbetsmarknaden hanteras och vilka grundprinciper som måste sitta i ryggmärgen hos varje chef och förhandlare i företag och organisationer.

I "Förhandlarboken" utvecklas en grundläggande metodik för att förbereda, genomföra och avsluta de olika förhandlingarna i arbetslivet. Författarna delar med sig av sina främsta expertråd och beskriver vilka egenskaper som präglar en skicklig förhandlare.

Boken har främst ett arbetsgivar- och företagsperspektiv och innehåller även bland annat avsnitt om företagsförvärv och inrangeringförhandlingar, lön, kommunikation i samband med förhandlingar samt retorik och argumentation. I boken finns ett urval av de arbetsrättsliga lagar och bestämmelser som är viktiga för en chef i ett företag att ha kunskap om.

I samtliga tidigare upplagor av "Förhandlarboken" har författarna Gösta Eberstein och Stig R. Humlin medverkat. Denna utgåva bygger på föregående upplagor men är omarbetad i stora delar. Nya avsnitt har också tillkommit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förhandlarboken : förhandlingar i arbetslivet
  2. +
  3. Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika förhandlingar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till ja : en nyckel till framgångsrika fö... av Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton (häftad).

Köp båda 2 för 722 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Förhandlarboken : förhandlingar i arbetsl...