Socialavgifter och skatteavdrag : praktisk vägledning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2017-08-21
Upplaga
1
Förlag
Wolters Kluwer
Originaltitel
Socialavgifter och skatteavdrag : Praktisk vägledning
Dimensioner
240 x 158 x 11 mm
Vikt
345 g
SAB
Qafba:oe
ISBN
9789139115397
Socialavgifter och skatteavdrag : praktisk vägledning (häftad)

Socialavgifter och skatteavdrag : praktisk vägledning

Häftad Svenska, 2017-08-21
495
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
SOCIALAVGIFTER OCH SKATTEAVDRAG kan användas av alla som vill ha grundläggande kunskaper gällande socialavgifter, skatteavdrag och F-skatt. Både nationella och internationella frågor inom området behandlas.
SOCIALAVGIFTER OCH SKATTEAVDRAG inleds med en kort beskrivning av kopplingen mellan socialavgifter och socialförsäkring samt en sammanställning av de lagar som är tillämpliga vad gäller socialavgifter och skatteavdrag. Därefter följer en kort historisk beskrivning av socialavgiftsområdet för att därefter gå över i att behandla de olika områdena. Flera frågeställningar illustreras med exempel för att underlätta läsförståelsen.
SOCIALAVGIFTER OCH SKATTEAVDRAG kan exempelvis användas av lönehandläggare på större företag och av konsulter men också i undervisning där avsikten är att ge kursdeltagarna grundläggande kunskaper i ämnet.
I denna upplaga har lagändringar och rättsfall fram till och med 1 april 2017 beaktats.

MIKAEL SINDAHL och PIA BLANK THÖRNROOS har båda lång erfarenhet när det gäller frågor om socialavgifter, skatteavdrag och inkomstbeskattning.Mikael Sindahl har arbetat med frågor om socialavgifter sedan 1974, först på Riksförsäkringsverket och på Skatteverket från mitten av 1980-talet fram till pensioneringen 2017.Pia Blank Thörnroos arbetar på Skatteverket som rättslig expert och har bland annat arbetat med frågor om socialavgifter, såväl nationella som internationella, sedan slutet av 90-talet. Hon har även deltagit som Skatteverkets expert i flera utredningar gällande socialavgifter och F-skatt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socialavgifter och skatteavdrag : praktisk vägledning
  2. +
  3. Internationell beskattning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Internationell beskattning av Mattias Dahlberg (häftad).

Köp båda 2 för 1084 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »