Fastighetsmäklaren : en vägledning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
403
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
6
Förlag
Norstedts Juridik AB
Originaltitel
Fastighetsmäklaren : En vägledning
SAB
Oeaad-c
ISBN
9789139116257
Fastighetsmäklaren : en vägledning (häftad)

Fastighetsmäklaren : en vägledning

Häftad Svenska, 2020-04-28
517
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Samhällsutvecklingen inom olika områden inverkar på de förutsättningar, möjligheter och förpliktelser som en fastighetsmäklare måste beakta i sin yrkesutövning.

Fastighetsmäklaren ? en vägledning behandlar de regler och frågeställningar som fastighetsmäklare i dag behöver känna till. Denna sjätte upplaga har uppdaterats med nya avgöranden gällande tillämpningen av fastighetsmäklarlagen. Boken har även i övrigt aktualiserats och förtydligats på flera ställen, såsom inom de för en mäklare viktiga områdena miljörätt och diskrimineringslagstiftning samt reglerna kring penningtvätt och finansiering av terrorism. I framställningen om fastighetsköpet belyses definitionen av ägandeformen ägarlägenhetsfastighet samt olika former av arrenden. Här tas även upp risken för en kostsam jämkningsskyldighet för en säljare som är frivilligt skattskyldig för mervärdesskatt.

Fastighetsmäklaren ? en vägledning är avsedd att användas i undervisningen för blivande fastighetsmäklare, liksom för jurister som vill orientera sig i frågor som rör fastighetsmäklare och för praktiskt verksamma fastighetsmäklare. Självfallet är boken en kunskapskälla för andra intresserade som önskar fördjupade kunskaper inom de behandlade områdena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fastighetsmäklaren : en vägledning
  2. +
  3. Framtidsfullmakter. Ds 2014:16

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framtidsfullmakter. Ds 2014:16 av Justitiedepartementet (häftad).

Köp båda 2 för 699 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fastighetsmäklaren : en vägledning