Skadeståndsrätt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
509
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
10
Förlag
Norstedts Juridik AB
Originaltitel
Skadeståndsrätt
Dimensioner
245 x 160 x 20 mm
Vikt
784 g
SAB
Oe
ISBN
9789139208341
Skadeståndsrätt (häftad)

Skadeståndsrätt

Häftad Svenska, 2018-08-09
574
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Detta är en ny upplaga av ett standardverk på skadeståndsrättensområde som tidigare utkommit i nio upplagor, den senaste2014. Framställningen är omarbetad med hänsyn till lagändringaroch nytillkommen rättspraxis.
Tyngdpunkten ligger på reglerna om person- och sakskada. Boken behandlar utförligt de grundläggande förutsättningarna för skadeståndsansvar, principerna för beräkning av skadeståndet samt förekommande möjligheter till jämkning härav. Särskilda kapitel ägnas de skadetyper som är föremål förspecialreglering, däribland trafikskador, arbetsskador, patientskador, produktskador och miljöskador.
Boken är avsedd att nyttjas dels som lärobok vid universitet och högskola, dels som handbok för praktiskt verksamma jurister. Arbetet med föreliggande upplaga har ombesörjts av professor Marcus Radetzki, verksam vid Stockholm Centre for Commercial Law, Juridiska institutionen, Stockholms universitet (marcus.radetzki@juridicum.su.se).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skadeståndsrätt
  2. +
  3. Speciell avtalsrätt II : kontraktsrätt, Första häftet - Särskilda avtal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Speciell avtalsrätt II : kontraktsrätt, Första ... av Jan Hellner, Richard Hager, Annina H Persson (häftad).

Köp båda 2 för 1004 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skadeståndsrätt