Marknadsrätten : en introduktion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2020-01-21
Upplaga
8
Förlag
Norstedts Juridik AB
Originaltitel
Marknadsrätten : En introduktion
Dimensioner
240 x 158 x 8 mm
Vikt
240 g
SAB
Oeaae-c
ISBN
9789139209249
Marknadsrätten : en introduktion (häftad)

Marknadsrätten : en introduktion

Häftad Svenska, 2020-01-21
256
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Marknadsrätten. En introduktion" är en grundläggande lärobok med särskild tonvikt på den svenska marknadsrättens kärnområden ? konkurrens- och marknadsföringslagstiftningen. Boken tar också upp annan marknadsrelaterad lagstiftning liksom systemen för näringslivets självreglering på marknaden. Gällande svensk rätt sätts den in i ett såväl historiskt som vidare europeiskt och internationellt marknadsperspektiv.

Denna åttonde upplaga har framför allt reviderats och uppdaterats med avseende på de förändringar som har skett genom den nya personuppgiftsförordningen (GDPR), som ersätter personuppgiftslagen, den nya lagen om tobak och liknande produkter som ersätter tobakslagen samt den nya spellagen som har ersatt den tidigare lotterilagen. Uppdateringar har därtill gjorts bland annat med hänsyn till utvecklingen i rättspraxis.

Boken är i första hand tänkt att användas som kurslitteratur inom jurist- och civilekonomutbildning, men vänder sig även till advokater, bolagsjurister och alla som arbetar med konsumenträtt, reklam och marknadsföring.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsrätten : en introduktion
  2. +
  3. Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt upplaga 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt up... av Konrad Lundberg, Johan Schüldt, Theddo Rother-Schirren, Anders Lagerstedt, Catharina Calleman (häftad).

Köp båda 2 för 827 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Jonas Nordell