Skriv! Skrivstil (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skriv!
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2008-09-29
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Skriv! Skrivstil
Dimensioner
297 x 210 x 5 mm
Vikt
170 g
ISBN
9789140664754
Skriv! Skrivstil (häftad)

Skriv! Skrivstil

(1 röst)
Häftad Svenska, 2008-09-29

Slutsåld

Skriv!

Nu blir det lätt att använda interaktiv whiteboard i undervisningen!

Skriv! Bokstäver
används när eleverna ska öva sig på bokstavsskrivning. Boken övar elevernas färdigheter i handskrivning. Eleverna arbetar både med bokstävernas grundformer, skrivriktning, inbördes höjdförhållanden och passande avstånd mellan ord, bokstäver och linjer. Skriv! Bokstäver är ett nytt material till skrivinlärningen där kvalitet och funktion är nyckelorden. Boken inbjuder eleverna med härliga färger och glada teckningar som stödjer bokens arbetsmetod och innehåll. Med Skriv! Bokstäver kan du som lärare variera bokstavsinlärningen - eleverna övar att skriva bokstäver både i bok och på interaktiv whiteboard. I Skriv! får eleverna stöd vid bokstavsskrivandet av skrivhuset. Eleverna lär sig att vissa bokstäver "går upp på vinden" och andra "går ner i källaren".

Skriv! Skrivstil
är en övningsbok för den första skrivstilsinlärningen. Ett av målen för skolår 3 är att kunna skriva läsligt för hand. Bokstävernas sammanbindning ligger till grund för hur bokstäverna delas in i olika övningsgrupper. I Skriv! Skrivstil övar eleverna skrivstilen direkt i sitt sammanhang och inte som enskilda bokstäver. Eleverna känner att de kan skriva skrivstil redan från första sidan! Skriv Skrivstil finns också på IWB. Låt barnen öva sammanbindningar och enskilda bokstäver när det behövs. En stabil grund har de redan från arbetet i Skriv! Det är inte så svårt att skriva skrivstil - det är bara roligt!

Skriv! - på interaktiv whiteboard, IWB.
Med IWB fångar du elevernas intresse och gör arbetet vid den interaktiva whiteboarden till ett naturligt moment i bokstavsinlärningen. Du kan både använda IWB vid gemensamma genomgångar och vid den individuella skrivträningen. Lägg in övning vid IWB i elevernas arbetsschema och variera undervisningen!

Författare:Annie Hjort Pedersen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skriv! Skrivstil